Pastrati consumabile impreuna:

Numarul o singura regula de curatenie galimex pentru viteza este de a avea acces rapid si usor la instrumentele si provizii. Cand e timpul pentru a curata, aceasta zaps toate motivatia dumneavoastra atunci cand aveti pentru a vana bunurilor necesare. Luati in considerare crearea unui carucior de curatenie galimex pentru diferite zone ale casei. Vei avea intotdeauna provizii de drept in cazul in care aveti nevoie de ele. Pump Up Muzica de:

Muzica face o mare diferenta in modul in care am putut de repede pentru a curata. Mix de melodii mea pentru muzica curatenie galimex este o lista de redare de mare de energie, se misca repede melodii care ma fac sa ma simt minunat. Utilizarea muzica poate ajuta sa te deplasezi mai repede, toate in timp ce oferindu-va sentimentul de distractie. Doar asigurati-va ca pentru a opri blind-urile in cazul in care piesele tale preferate te fac sa bustul in miscari de dans pe care nu doriti vecinii stiind ca aveti. incepeti cu camera dvs. cel mai putin preferat:

Camera va lasati intotdeauna pana cand ultimul este cel mai bun pentru a incepe inch amana camere ne uram de curatenie galimex face sa ne simtim mai rau atunci cand spunem ca am terminat.Cand am terminat cu totul altceva, mintea noastra inca isi aminteste ca am speriat-out de camere dure.

Fa zonele cele mai dificile si enervant de casa ta de la inceput, atunci cand sunt cele mai motivat. Odata ce ati realiza sentimentul de completare acestor zone dure, totul va parea ca o bucata de tort. Nu curatati doar sa Curatenie:

stiu ca pare o prostie, dar nu pierde timpul de curatenie galimex lucruri pe care nu trebuie sa fie curatate. Daca frigiderul este inca imaculat din ultimele saptamani de curatare, atunci de ce deranjez totul in miscare in jurul valorii de sa-l curatati? Daca nu utilizati baie la parter, atunci nu va trebui sa fie curatate la fel de des ca si baie de master. Nu curatati ceva doar pentru ca este o zi programata de curatare. Curatati lucruri murdare, si lasa restul in pace. Curatati As You Go:

Cand vedeti o mizerie, curatati-l in sus. Noi spunem familiile noastre asta tot timpul, dar nu am de fapt, practica ceea ce predicam? Acest lucru poate fi la fel de simplu ca hapsan o mana de elemente care apartin sus atunci cand stim ca ne indreptam sus oricum. Acesta include, de asemenea stergandu-scurgeri si Splatters inainte de a avea sansa de a se intareasca.Curatarea ca te duci te va scuti de o multime de timp pe termen lung. Nu Cleaners suprasolicitarea:

Reactia genunchi-smucitura este de a folosi mai curatenie galimex pe cat posibil, intr-un efort de a obtine casele noastre curate. Acest lucru se poate intoarce impotriva fapt. Prea mult mai curatenie galimex poate deteriora suprafetele din casa noastra. Se poate lasa, de asemenea, un reziduu care va atrage murdaria si praful ca un magnet. Fa-ti o favoare si de a folosi doar suficient.

in acelasi timp, seama ca curatatorii lucreze rar instantaneu. Da un aspirator de ceva timp pentru a penetra mizeria si murdaria. Apoi, in loc de a petrece mai multe spalare de minute, vei fi, de obicei, posibilitatea de a sterge doar murdaria departe. De sus in jos:

Aceasta a fost una dintre primele reguli le-am invatat de la mama mea. intotdeauna incepe curatarea in partea de sus a unei suprafete, si de a lucra drum in jos. Acest lucru va permite, pentru a evita picura curat, sau stabilindu-praf pe suprafete care au fost deja curatate. Se usuca la umed:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s