Un factor suplimentar, care ar da un maximum de confort este un built-in functie de indepartare praf intr-o centrala de aer conditionat. indepartarea prafului si a poluantilor microscopice va va ajuta sa pastrati alergii si infectii ca dafin. Deoarece cumpararea unei unitati de aer conditionat este o investitie mare, nu intotdeauna acest lucru prin luând in considerare toate argumentele pro si contra ale unitatilor disponibile in piata.
Un sistem split de aer conditionat este format din unitati interioare si in aer liber, care lucreaza impreuna. Parte interioara este un cuptor, in timp ce unitatea exterioara este de aer conditionat care circula aerul rece in cadrul acasa. Aer conditionat coopereaza cu cuptor pentru a produce eficient de control al temperaturii. Sistemul ia aerului cald din interiorul casei si elimina-l la aer liber, lasând aerul rece in locul sau. Acest sistem de aer conditionateste alimentat cu electricitate.

Parti ale unui aparat de aer conditionat divizat sistem include un compresor, ventilator, bobina condensator , vaporizator bobina si agent frigorific . Baterie de condensator este instalat in afara si se conecteaza la serpentina vaporizatorului sau bobine in interiorul camere diferite in casa. Bobine evaporator sunt controlate individual, permitand proprietarului de origine pentru a seta fiecare camera la o temperatura diferita. Ambele bobine condensator si vaporizator sunt conectate la conductele de agent frigorific .

in plus fata de controlul central de circulatie a aerului, un sistem split de aer conditionat controleaza temperatura, umiditatea , umezeala si curatenie. in scopul de a reglementa o temperatura constanta, aer conditionat filtreaza la fel de umezeala mai mult posibil. in plus, filtrele de sisteme de faptul poluanti si alte particule care fac murdar de aer. Sisteme eficiente de aer conditionat contribuie la un mediu mai curat acasa, permitând ocupantilor de a pastra ferestrele si usile inchise, fortând bug-uri, insecte si factori de alte aer liber pentru a sta afara.

Eficienta unui sistem de aer conditionat pe parti este masurata printr-o sezoniera a Energieirata de eficienta (SEER). Mai mare acest raport, mai eficiente energetic sistem. REES medii de eficienta dintr-un sistem pe parcursul unui an. Ea este masurata prin inmultirea 10200 de numarul de tone, sau efectul de racire prin topirea unei tone de gheata in 24 de ore. Acest numar este apoi impartit la eficienta energetica Ratio (EER), cantitatea de caldura necesara pentru ridicarea temperaturii unui kilogram de apa cu un grad impartita la cantitatea de wati.

in 2005, o valoare de 13 REES a fost adoptat ca nivel de eficienta guvernului de baza pentru parti eficienta sistemului de aer conditionat. Multi proprietari aleg sisteme cu valori mai mari REES, cu toate acestea, din cauza costului ridicat al energiei. Alegerea unui sistem de aer conditionat divizat, cu o mai mare REES randamentele de obicei, facturile lunare mai mici, in plus fata de un sistem mai silentios si indepartarea de umiditate mai aprofundata.

Conditionat sale anexe de aer nu folosesc conducte sa se raceasca casa. Ele sunt mici, usor de instalat si extrem de eficient de energie. Un aparat de aer conditionat sale anexe ruleaza foarte incet, si este de remarcat pentru eliminarea umezelii.

Este timpul de vara si foarte cald afara. Mai ales in masina si mai ales daca va aflati in trafic. Iata câteva sfaturi de depanare care va puteti incerca inainte de a rula la dealer sau magazin de reparatii auto pentru a stabili faptul ca plictisitor de aer conditionat alexir. Daca dumneavoastra de aer conditionat de automobile nu este de lucru destul de bine, aici sunt cateva idei pentru a incepe. Mai intâi de toate incep cu panoul de control pe tabloul de bord. Cele mai multe automobile au un A / C buton care transforma, de fapt compresorul si permite aerului rece sa fie difuzate. S-ar putea fi lovit accidental butonul de recirculare in loc de A / C butonul. (Nu râde, am avut un prieten care a petrecut o saptamâna intr-o masina fierbinte si tot ce trebuia sa faca era apasati butonul din dreapta.) Al doilea lucru este pentru a verifica functia propriu-zisa a controalelor. Nu se misca deloc? Sunt ei pierd si jiggle in jurul valorii de? Marea intrebare este “nu se simt diferit de ultima data când dvs. de aer conditionat a lucrat?” Acest lucru ar putea spune in cazul in care controalele sunt dat peste cap si trebuie inlocuit. Sistemul dvs. de aer conditionat poate fi bine, dar controalele ar putea fi inghetate sau rupte. in cazul in care controalele dvs. par a fi functionala, sa trecem la ventilator. Porniti masina si incepe esti conditionat de aer in mod normal. Apoi intoarceti suflanta dvs. la setarea cea mai inalta. Poti aici fan ta suflare?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s