Apoi, din nou, există zeci de cumpărători, care par a fi extrem de fericit cu cumpărare a acestora. top Serta Confort Visco de memorie spuma saltea Set Aceasta saltea este confectionata din spuma cu densitate 5LB saltea de memorie este oferit atât în 8 inch, precum și 10 inch profil. Salteaua a fost conceput pentru a răspunde științific la temperatura corpului și distribuie, de asemenea, greutatea corpului uniform. În comparație cu salteaua standard de confort perfect spuma de memorie, aceasta saltea este mult mai fermă pentru a dormi pe. Cele trei straturi de spumă din cadrul ofere sprijin și confort superior. Astfel, persoanele cu reclamațiile referitoare la saltele fiind un pic prea moale poate opta pentru acest tip de saltea. Serta spuma de memorie saltea Topper Opinii Cu cele toppers saltea, aveți, de asemenea, un cuvânt de spus în mărime de saltea joben care aveți nevoie. Serta oferă toppers saltele cu grosime de 2 inch, 3 inch și 4 inch. Mai mult decât atât, ele sunt disponibile în toate mărimile, precum dimensiunea memoriei pentru spuma saltea Serta king size, regina, complete, twin și natură California, ca pe preferințele cuiva cu privire la nivelul de confort. Amortizare mai vrea un joben mai gros ar trebui să opteze pentru. Contra de fân, ca de obicei sunt cu privire la sentimentul scufundarea unul devine în timp ce doarme pe ea. Serta spumă de memorie saltea prețurile sunt ușor pe partea mai mare, comparativ cu alti producatori de saltele. Cu toate acestea, cu condiția de calitate, e corect să perceapă un preț mai mare. Serta spuma de memorie saltea Comentariile sunt mixte, ca nivelul de moliciune amână preferate de la o persoană la alta. Pe de altă parte, unii iubesc conturul saltele Serta spumă de memorie. Astfel, la sfârșitul zilei, e decizia ta personala. Alege în funcție de gusturile și preferințele dumneavoastră. 
Californienii cumpăra aproximativ 4 milioane de saltele noi și izvoare cutie de un an. Aproximativ jumatate de timp, saltele pe care le înlocuiesc utilizate ajung în camere sau du-te la prieteni sau rude. Multe dintre alte 2 milioane de unități scoase din uz se fac obiectul unui dumping pe străzi sau trimise la depozitele de deșeuri.

Mai puțin de 1 din 10 este reciclat pentru lemn, plastic bataie, fibre si arcuri care urmează să fie utilizate în alte produse, cum ar fi de oțel și padding covor.

Saltele aruncate cauza manei pe străzi urbane și sunt magneți pentru mucegai, șobolani, insecte și alte insecte. Orașul Oakland petrece 200.000 de dolari pe an pentru a ridica saltele vechi, care au fost abandonate ilegal pe strazile orasului, potrivit unui sondaj realizat de biroul lui Hancock.

“Este o problemă uriașă”, a declarat Michael Herling, care detine o firma de întreținere clădire în West Oakland. “Saltelele și plumb ilegal de dumping la graffiti-ului, ceea ce conduce la ideea că poți să faci ce vrei în Oakland.”

Sustinatorii reciclare estimează că cele mai mari orașe din California dispune anual aproximativ 470000 saltele previ și arcuri box la un cost de 20 milioane dolari. Orasul Los Angeles a declarat că adună circa 300 de saltele pe zi.

Saltele vechi, de asemenea, sunt coșmaruri pentru operatorii depozitelor de deșeuri, deoarece fiecare piesă preia 23 metri cubi, nu se descompune, și “plutește la partea de sus” a haldelor din cauza construcției sale flexibile, a declarat John Bell, directorul de solutii de afaceri verzi pentru Hope Servicii Monterey , un reciclator non-profit. Arcuri din oțel “poate distruge o bucată 50.000 dolari de echipament într-o secundă”, a spus el.

Trece o lege obligatorie de reciclare ar crea locuri de muncă și să stimuleze de afaceri de reciclare curs de formare, care are nevoie de mai mult volum pentru a supravietui, a declarat Terry MacDonald, directorul executiv al DR3 reciclare în Oakland. “Mi-ar instrument pentru acest instantaneu.”

Sacramento pe bază de Centre de tren Somn Saltea, cel mai mare volum de Vest ofertele independent, spune că 85% din saltele utilizate se ridică sunt fie renovate sau reciclate. Cu toate acestea, nici unul dintre cele trei organizații statului de reciclare non-profit raportează obtinerea oricarui material de gara Repaus sau de alți vânzători majore.

Comercianții cu amănuntul, însă, insistă că ei angajează să mențină saltele vechi de pe străzi.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s